ANSIKTSBEHANDLINGAR

djuprengöring ansikte 90 min

1295 kr

Akne och envisa pormaskar ? Då är det här behandlingen för dig! Här fokuserar jag helt på en djuprengörande behandling av ansiktet, portömning och borttagning av milier. Behandlingen anpassas efter din hud med rengöring, peeling, ånga, portömning, mask och avslutande produkter.


get glow klassisk ansiktsbehandling 60 min

995 kr

En klassisk ansiktsbehandling anpassad efter din hudtyp. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning eller massage, mask och avslutande produkter. För dig som behöver en professionell underhållande behandling och inte har några specifika problem du vill jobba på.


get glow ansiktsbehandling deluxe 90 min

1295 kr

En lyxig ansiktsbehandling anpassad efter din hudtyp med dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, en underbar ansikts- och dekolletagemassage, ansiktsmask och avslutande produkter.


Om det är första gången du kommer till mig rekommenderar jag dig att boka denna behandling. Då har vi gott om tid för en korrekt hudanalys och jag kan guida dig vidare om du har något specifikt du vill behandla.

get glow divine,

ryggmassage + ansiktsbehandling 100 min

1595 kr

Behandlingen för dig som har svårt att välja. Här kan du skämma bort dig själv med två behandlingar på samma gång. Vi börjar med en härlig ryggmassage i 30 min där jag använder ekologiska oljor från C/o Gerd.

Vi fortsätter sedan med en lyxig ansiktsbehandling.

Produkterna anpassas efter din hudtyp och dina behov, rengöring, hudanalys, peeling, ånga, ansiktsmask och avslutande produkter ingår.djuprengöring rygg 60 min

995 kr

Akne och pormaskar på ryggen är ingen ovanlighet. I den här behandlingen ägnar jag all tid till djuprengöring och portömning av ryggen. Rengöring, peeling, ånga, portömning och avslutande mask.