min historia

Jag som driver Get Glow! heter Annelie och är utbildad

Hud & Massageterapeut. Mitt intresse för hudvård väcktes redan i tidiga tonåren då jag led av problemhy. Sedan dess har jag varit besatt av hud och gått på regelbundna ansiktsbehandlingar. Jag har provat mängder av hudvård, studerat ekologisk hudvårdsformulering, exprimenterat och lärt mig. Jag har bott i länder som Thailand & Indonesien där spakulturen är enorm, plockat upp tekniker och dragit lärdom.


Efter nära 14 år av jobb i den hektiska modebranschen sa min kropp nej till stress och jag var helt enkelt tvungen att välja hur jag ville leva mitt liv. Jag funderade på vad som fick mig att må bra och kom alltid till samma slutsats. Jag mår som allra bäst i behandlingsrummet och det är en känsla jag vill dela vidare. Jag började plugga igen! På något vis kändes det väldigt självklart att jag skulle bli hudterapeut.


Jag brinner för resultatinriktade behandlingar och för mig är det super viktigt att du som kund känner dig nöjd med behandlingen. Självklart har jag behandlingsskadeförsäkring samt medlemskap i branschorganisationer.


Jag är utbildad på Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa i Stockholm

C.I.D.E:S.C.O dipl. Hudterapeut

Cert. Massageterapeut

branschrådet svensk massage

En av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör

har genomgått en seriös utbildning och uppfyller branschens etiska regler samt innehar alltid en fullgod patient- och ansvarsförsäkring vid massagearbete.

För att bli certifierad av Svensk Massage ska den sökande utöver sin utbildning bli godkänd vid teoretiska och praktiska certifieringsprov och bedömas lämplig för massöryrket av utbildaren.


Kroppsterapeuterna

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är Sveriges största förbund för friskvårdare. Att vara medlem i Kry är en kvalitetsstämpel som visar på att friskvårdaren har relevant utbildning och försäkring.

c.i.d.e.s.c.o

CIDESCO är den största internationella organisationen för hudterapeuter. CIDESCO säkerställer utbildningars och salongers kvalitet och examen finns översatt på 22 språk. Examen görs lika över hela världen för upprätthålla standard inom yrket. Terapeuten genomgår minst 600 timmars salongspraktik innan man får ut sitt CIDESCO diplom.